Stort lager | # Egen utveckling | Kunskap

Fuelrail

Fuelrail från SPD, Nuke Performance och AEM. Dessa spridarbryggor borgar för ett mycket högt flöde av bränsle till motorn. Vid höga effektuttag och mycket kraftig trimmade motorer så räcker inte original fuel rail till. Dessa spridorbryggor har även mycket bra låsning för spridare så den klarar mycket höga bränsletryck utan att hoppa isär. Alla spridorbryggor finns i svart utförande och behandlade för att klara både etanol och bensin över en långtids användande.

Mer Fuel rail information här

Filtrera

Produkter

Visa fler

Fuel rail, Bränslebrygga, Bränsleskena

Vilken O-ringstorlek ska man använda?
Spridare på eftermarknaden och fuel rails använder 14 mm O-ringar. Detta är standard.

Vilket fuel rail borr ska man ha?
Fuel rail borr är upp till 18mm men vissa använder 20mm borr. Ett större borr ger en säkrare installation vid användning av stora spridare och bränslepumpar.

Vilka anslutningar ska man ha?
En anslutning i båda ändar av fuel rail är standard och mer än tillräckligt. Vissa har fler anslutningar för alternativ användning, som trycksensorer eller returledning. Detta kan vara bra i vissa fall när utrymmet är begränsat.

Behöver jag en Bolt-On fuel rail?
Bolt-on fuel rail är egentligen specifika fästen som följer med en universal fuel rail, vilket gör att den passar original insug. De flesta fuel rails på eftermarknaden har färdiga hål för universalfästen. Men så kallade bolt-on fuel rails är samma som universal, det är bara fästen som skiljer. -För det mesta.

SPD fuel cell med catchtanksfunktion

Nyutvecklad fuel cell med inbyggd catchtanksfunktion.

 

fuel cell