Stort lager | # Egen utveckling | Kunskap

Motoroptimering eller effektbox?

Genom motoroptimering / chiptrim så ökar man inte bara effekten utan man sänker även bränsleförbrukningen. Motoroptimering eller chiptrim som det också kallas blir allt populärare och utbudet är stort, därför kan det vara svårt att veta vad man ska välja. Många aktörer på marknaden sätter in en så kallad trimbox där bränslet manipuleras över hela registret för att öka motoreffekten. Vi försöker i förstahand erbjuda en motoroptimering men vid intresse kan vi även installera trimboxar. Men det händer att detta även kan leda till dyrare bränsleförbrukning och man får sällan ut lika mycket effekt som vid en motoroptimering. Därför ser vi detta som ett andrahands alternativ.

 

Hos oss optimeras din programvara individuellt över hela registret. Det vill säga att varje område över hela motorns register optimeras för bästa effekt, hållbarhet och körbarhet.

 

Vi har avancerad utrustning som säkerställer att allting blir korrekt vid motoroptimeringen och att bilen lämnar den effekten som utlovas. Vi kontrollerar även att alla parametrar ligger korrekt så bilen behåller sin höga driftsäkerhet innan vi lämnar ut den.

 

Vi motoroptimerar de flesta bilmärken och modeller på marknaden. På hemsidan finns flertalet modeller upplagda men vi hinner inte alltid uppdatera priser så kontakta oss gärna på tobias@speeding.nu eller ring 033-281900 för uppdaterad info.

 

I alla priser så ingår montering, justering och kontroll i vår bilverkstad som ligger beläget i Viareds företagspark i utkanten av Borås. 

 

Klicka här för att se vilken motoreffekt ni får i eran bil.

 

Vid frågor, funderingar m.m så ber vi er kontakta oss på info@speeding.nu eller ring oss på 033-281900