Stort lager | # Egen utveckling | Kunskap

För vanlig service av bilen samt reparationer besök VÅR BILVERKSTADS HEMSIDA HÄR

Vår bilverkstad är beläget i Borås, Viareds företagspark. Vi monterar, tillverkar och hjälper dig med delar till din bil. Vi gör allt ifrån vanliga reperationer, service av bilen till rena ombyggnationer samt specialtillverkning.

Här fokuserar vi mest på tuning och specialarbeten

 

Pressa bromsslangar och bromssystem

Vi kan custom pressa bromsslangar helt efter kunders önskemål oavsett om det är till bilar eller MC. Vi har ett mycket stort sortiment av kopplingar och slangar för att kunna tillverka det mesta. Vi har även ett stort rostfritt sortiment av kopplingar som håller sig fina i många år. Vi kan även erbjuda montering av bromssystem med speciallösningar för båda sportbilar på gatan och till rena tävlingsbilar.

 

Specialbyggda tryckrör i rostfritt och aluminium

Tigsvetsat custombyggda direkt på din bil, till ett mycket bra pris som gör det värt att få ett ordentligt trycksystem med bra flöde som är anpassat för din bil. Vi hjälper även till med val av luftkylare samt monteringsdetaljer såsom silikonslang. Så se till att sänka din insugstemp och ring oss för en offert.

Custom avgasrör

Det är inte alltid det finns avgassystem som lever upp till dina krav. Då bygger vi ett åt dig! Vi har alla dimensioner och radier som förenklar dragning av systemet för en kostnadseffektiv montering. Vi har allt såsom avgaspackning, avgasfläns, grenrörsdelar, turboaggregat, wastegates, rördelar, flexrör, katalysatorer, v-bandsklämmor mm mm mm.

Pedalställ med bromsvåg bromskylning m.m.

Bromsdelar och montering samt inställning är något som vi har samlat på oss en kunskap utöver det vanliga efter alla år. Vi har alla bromsdelar samt kunskapen att montera det oavsettom du ska ha original eller saker för tävling.

Elinstallationer, styrsystem, mätare osv.

Styrsystem, laddtrycksstyrning, startspärrar, externa motorfunktioner, switchar, felsökning, komponenttester mm. Vi hjälper till med ditt elsystem!

Loggaa motordata såsom Lambda, Map, Tps, Rpm, Bränsletryck osv.

Gör vårat motortest innan begagnatköp eller mappning. Allt från trycktest, läcktest samt loggning av motorparametrar. En hälsokontroll på din motor helt enkelt.

Ring eller maila joakim@speeding.nu för offert . Är det något som du vill ha hjälp med så tveka inte att kontakta oss.

 

Överblick på verkstad.

Mas-fräs från den gamla skolan.

Storebro SB-255 svarv, rejäl maskin från den gamla skolan.

Flera olika tillbehör till svarv och fräs för att kunna tillverka allt ifrån
splines till olika hålbilder m.m.

EWM tigsvets. Vi kan hjälpa till att svetsa både svartstål, rostfrittstål
och aluminium.