Stort lager | # Egen utveckling | Kunskap

SPD 2000 Fuel log svart

SPD Performance Parts


För 2-3 bränslepumpar

Finns i lager

895,00 kr
KlarnaDelbetala från 38,75 kr/mån. Villkor.
Artikelnr: SPD02FL2000B

SPD 2000 serien. Fuel log som används för att koppla ihop bränslematningen från bränslepumpar. Passar för både 2 och 3 pumpar. Extremt flöde i denna fuel log.

Det finns 3 ingångar och 2 utgångar. Använder man bara 2 pumpar så får man plugga en ingång. Det finns även möjlighet att dubbelmata tack vare dubbla utgångar för den som önskar det.

Stöder alla externa bränslepumpar, endast anpassning av våra adaptrar krävs för att det skall passa. Olika adaptrar och reduceringar finns att köpa till.

Passar ihop med SPD's billetfrästa bränslepumpsfästen för 2 eller 3 pumpar som är 60mm.

Passar blandannat ihop med Bosch -044, AEM 380L, Deatschwerks 250iL, 350iL.

-3 x AN8 ingångar
-2 x AN12 utgångar
-Stöder alla externa 60mm bränslepumpar
-Extremt flöde

Alla SPD produkter håller den absolut högsta kvalitén och är noggrant testade att de fungerar inom den mest krävande motorsporten.

SPD Performance Parts är våra egna kvalitetsprodukter. Dessa produkter klarar de högsta kraven som motorsporten ställer. Alla produkter har vi själva testat och prövat ut så vi vet att de fungerar bra även över en lång tids användande.
Eftersom vi vet vilken kvalité dessa produkter håller så känner vi oss trygga med att lämna hela 5 års full garanti på alla SPD produkter. Även för de som använder dem inom tävlingsbruk. Vi är förmodligen ensamma om att ha så generösa garantier på tävlingsprodukter!