Stort lager | # Egen utveckling | Kunskap

Opel Vectra C OPC V6 2005-08 Intercooler

DO88


Marknadens absolut bästa intercooler för Opel Vectra C OPC V6, 2005-2008Högprestandaintercooler, utvecklad av do88, som ersätter bilens originalintercooler och ger mycket bra prestanda utan att du behöver bygga om hela bilen!Tunga fördelar do88 högprestandaintercooler (originalintercooler):- Cellpaketsvolym: 13770cm3 (7725cm3), do88 78% större!- Luftflöde vid 0,15bar tryckfall: 356CFM (329CFM), do88 8% högre! Se diagram längre ner!- Temperatur efter intercooler vid samma testförhållanden: 27°C (42°C), do88 15°C lägre!Se diagram längre ner!- Passar direkt i angivna bilmodeller! Tillverkad helt i aluminium med cad-designade, flödesoptimerade gjutna tankar samt noggrant utvalt cellpaket för ett uppnå bästa möjliga kyleffekt tillsammans med lägsta möjliga tryckfall!Tänkvärt är att originalintercoolern designades för den effekt bilen hade original och vid höjning av effekten, eller vid mycket hård användning av bilen i originalutförande, räcker inte längre dess prestanda till. Så redan vid höjt laddtryck/mjukvaruuppgradering/chipning kommer vår intercooler att ge förbättrad prestanda! Originalintercoolern har tankar av plast som inte klarar av högre laddtryck under längre perioder varför vår intercooler även ger ökad driftsäkerhet. En vanlig missuppfattning är att man inte kan få bra kyleffekt av en intercooler med denna placering och att en frontmonterad intercooler/FMIC skulle vara mycket bättre.

I lager

2-4 dagar

6 420 kr
{{ price }}
KlarnaDelbetala från 275 kr/mån. Villkor.

Kundrecensioner

Hjälp andra att välja rätt. Var först med att skriva en recension!

Skriv en recension
Artikelnr: DO-ICM-110-VEV6
Marknadens absolut bästa intercooler för Opel Vectra C OPC V6, 2005-2008

Högprestandaintercooler, utvecklad av do88, som ersätter bilens originalintercooler och ger mycket bra prestanda utan att du behöver bygga om hela bilen!

Tunga fördelar do88 högprestandaintercooler (originalintercooler):
- Cellpaketsvolym: 13770cm3 (7725cm3), do88 78% större!
- Luftflöde vid 0,15bar tryckfall: 356CFM (329CFM), do88 8% högre! Se diagram längre ner!
- Temperatur efter intercooler vid samma testförhållanden: 27°C (42°C), do88 15°C lägre!
Se diagram längre ner!
- Passar direkt i angivna bilmodeller!

Tillverkad helt i aluminium med cad-designade, flödesoptimerade gjutna tankar samt noggrant utvalt cellpaket för ett uppnå bästa möjliga kyleffekt tillsammans med lägsta möjliga tryckfall!

Tänkvärt är att originalintercoolern designades för den effekt bilen hade original och vid höjning av effekten, eller vid mycket hård användning av bilen i originalutförande, räcker inte längre dess prestanda till. Så redan vid höjt laddtryck/mjukvaruuppgradering/chipning kommer vår intercooler att ge förbättrad prestanda! Originalintercoolern har tankar av plast som inte klarar av högre laddtryck under längre perioder varför vår intercooler även ger ökad driftsäkerhet.

En vanlig missuppfattning är att man inte kan få bra kyleffekt av en intercooler med denna placering och att en frontmonterad intercooler/FMIC skulle vara mycket bättre. Men i själva verket är do88:s höprestandaintercooler långt mycket bättre än de flesta FMIC-installationer där man enbart får plats med cellpaket med en allt för liten kylarea och ofta även med delvis blockerad lufttillförsel av t.ex. krockbalk, vilket i många fall kan ge sämre kyleffekt än originalintercoolern.

do88:s högprestandaintercooler kommer med alla nödvändiga delar för montage i bil. Allt medföljer för enkel montering. Alla fästen för vattenkylare, AC-kondensor och luftstyrning finns självklart på vår intercooler. Monteringsinstruktrion, framtagen för Saab 9-3, medföljer som vägledning.

 

Passar: Opel Vectra C OPC, 2005-2008.

Motor:
Z28NET (V6 turbo, 2,8 T)
Z28NEL (V6 turbo, 2,8 T)

Originalreferens:

Intercooler: 63 02 046


Detta diagram visar luftflöde vid olika tryckfall för do88 högprestandaintercooler jämfört med originalintercoolern*:

Detta diagram visar laddluft temperaturen efter do88 högprestandaintercooler jämfört med originalintercoolern*:

*Testerna är utförda med mätutrustning med exakt likadana förhållanden för både do88 högprestanda intercooler och originalintercooler och kan därför användas för jämförelse av dessa två.

----------------
Guider & Info

Bli först med att recensera denna produkt!

Din recension:

För att skicka en recension måste du vara inloggad.